Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Βόλου στο παιχνίδι με Λαμία

Για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος στα πλέι άουτ ο Βόλος θα έχει απουσίες. Δύο ποδοσφαιριστές, οι Βαγγέλης Οικονόμου και Λευτέρης Λύρατζης, δεν θα αγωνιστούν στην αυριανή (29/6, 19.30) αναμέτρηση με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθώς είναι τιμωρημένοι. Αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΛ (εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής).
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ο Αντώνης Ντεντάκης δεν μπόρεσε να ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Θανάση Γκαραβέλη και Έρικ Γέντρισεκ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και έκτοτε δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα, ενώ ο Σλοβάκος επιθετικός έχει να αγωνιστεί προ της διακοπής του πρωταθλήματος.
Ορισμένες αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα, με τον Δημόπουλο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Οικονόμου. Πρόβλημα υπάρχει όσον αφορά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, με δεδομένες τις απουσίες των Ντεντάκη και Λύρατζη.
Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά και ο νεαρός Γιώργος Μπάλλας, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, με τον 19χρονο επιθετικό να προωθείται από την ομάδα Κ19 του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις