Σακαφλιάδες: “Ντροπή σε όποιον σε προσέλαβε”

Με νέα αιχμηρή ανακοίνωση επανήλθαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα “Σακαφλιάδες”, με την οποία απαντούν στον Δημήτρη Σίτσα.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι το ξεμπρόστιασμα ορισμένων μέσω της χθεσινής μας ανακοίνωσης προκαλεί τεράστιο πόνο.

Το λυπηρό είναι όμως ότι εκείνος του οποίου βγάζουμε τις πράξεις του στη φόρα έχει το θράσος να βγάζει και γλώσσα από πάνω ενώ θα έπρεπε κανονικά να ψάχνει τρύπα να κρυφτεί όπως κάνουν άλλοι από χθες…

Οπότε ας μιλήσουμε με γεγονότα μιας και οι φωτογραφίες δεν σας αρκούν…

– Πόσα 20αρικα έβαλες στην τσέπη κύριε Σίτσα;

– Ήρθαμε σε ψάξαμε στα γραφεία της ΠΑΕ στις 11 Μαρτίου, ημέρα που είχε προγραμματισμένη προπόνηση η Κ18, κατόπιν θερμής παράκλησης των γονέων αλλά εσύ δεν ήσουν εκεί! Μάλλον κρυβόσουν…
Τον μόνο που βρήκαμε ήταν τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ που δεν γνώριζε (!!!) όπως μας δήλωσε τα αίσχη σου και μας υποσχέθηκε ότι θα αποτελούσες παρελθον από τον ΑΟΤ μας!
Στη συνέχεια συναντήσαμε στα αποδυτήρια του Σταδίου φοβισμένα παιδιά τα οποία όπως μας είπαν πολύ συχνά τους έβριζες και τους μιλούσες άσχημα μειώνοντας τους!
Κάτι που μπορούν άνετα να το επιβεβαιώσουν (ή διαψεύσουν) και οι γονείς τους τώρα που άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες σας…
Αλλά εμείς φταίμε που επιλέξαμε να μη σας ξεφτιλίσουμε δημόσια εκείνες τις μέρες για να μη δημιουργήσουμε θέματα στην ομάδα γενικότερα όπως αναφέραμε και χθες.

– Όταν εξυβρίζεις ανήλικους παίχτες και τους απειλείς γίνεσαι αυτόματα υπάνθρωπος και η ντροπή για όποιον σε προσέλαβε ή συνεργάζεται μαζί σου.

– Κρίμα τα παντελόνια που φοράς και γράφεις ανακρίβειες για τυχόν μέλος μας στην Κ18! Δεν είχε ποτέ κανένα μέλος μας πόστο ούτε στην Κ18 αλλά ούτε και στην ΠΑΕ γενικότερα!
Σε εκθέτει ανεπανόρθωτα η άγνοια σου…

– Ήσουν και θα είσαι ποδοσφαιρικός απατεώνας και ανεπιθύμητος στα Τρίκαλα.

– Μακάρι να σε πάρουν χαμπάρι και άλλες πόλεις όπου θα ψάξεις για 20αρικα.

– Είσαι τυχερός γιατί βρήκες πάτημα να τα κάνεις σε γονείς και παιδιά με ήθος και δεν σε πήραν με τις ντομάτες.

– Ποια ταλέντα του νομού ανακάλυψες ή αξιοποίησες;

ΥΓ. 1 Είμαστε κοντά σε όσους θέλουν το καλό της ομάδας μας. Οι υπόλοιποι θα μας βρουν απέναντι.

ΥΓ. 2 Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου εκτός και αν εμφανιστείς εκ νέου για να ζητήσεις συγχώρεση. Όχι από εμάς αλλά από τα παιδιά που μόχθησαν για την Κ18 την οποία διέλυσες.

ΥΓ. 3 Η περίοδος χάριτος τελείωσε…για όλους σας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις