TV: Οι ταινίες της Κυριακής (28/6)

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ προβάλει το κοινωνικό δράμα «Million Dollar Baby». Ο Φράνκι είναι ένας πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει τώρα το δικό του γυμναστήριο για να προπονεί επίδοξους πυγμάχους. Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες αλλά φοβάται να τις δείξει γιατί η ζωή τον έχει πληγώσει βαθιά. Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα μπει στο γυμναστήριό του η Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα. Ο Φράνκι επιμένει πως δεν προπονεί γυναίκες, όμως η Μάγκι με την επιμονή της θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα απ’ ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Στις 23:00 η ΕΡΤ2 θα δείξει την Ελληνική ταινία «Μοναξιά μου Όλα». Ένα ζευγάρι έχει χάσει την ερωτική επιθυμία αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία. Εκείνη βυθισμένη στις ερωτικές της φαντασιώσεις, εκείνος παραδομένος σε εφήμερους έρωτες. Όταν η γυναίκα ανακαλύπτει πως ο άντρας της έχει σχέσεις με άλλες γυναίκες, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει, αλλά και να πολεμήσει τη μοναξιά της, χορεύοντας σ’ ένα κλαμπ. Οι συνέπειες στη σχέση του ζευγαριού αιφνιδιάζουν, όταν ο άντρας θα βρεθεί τυχαία μια νύχτα σ’ αυτό το κλαμπ.

Στις 23:45 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ξένη ταινία «Φιλιά που σκοτώνουν». Ο αστυνομικός ντετέκτιβ Άλεξ Κρος ταξιδεύει στη Βόρεια Καρολίνα αποφασισμένος να δώσει λύση στην ξαφνική εξαφάνιση της ανιψιάς του, Ναόμι. Στις έρευνές του, βρίσκει βοήθεια από τη νεαρή Κέιτ Μακτίρναν, πρώην θύμα απαγωγής. Ένα ανελέητο κυνηγητό ξεκινά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του απαγωγέα, που έχει το ψευδώνυμο «Καζανόβας».

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή  (28/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:00 Ησαΐα Μη Χορεύεις – Ελληνική ταινία -ΑΝΤ1

17:45 Θεέ μου, τι σου Κάναμε; – Ξένη ταινία – STAR

20:00 Χτυποκάρδια στο Θρανίο – Ελληνική ταινία – ALPHA

21:00 Ακάλυπτος – Ελληνική ταινία – STAR

21:00 Million Dollar Baby – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:30 Iron Man 2 – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 Μοναξιά μου Όλα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ2

23:15 Amore Mio – Ελληνική ταινία – STAR

23:45 Φιλιά που Σκοτώνουν – Ξένη ταινία –  ΣΚΑΪ

01:00 Η Θεία από το Σικάγο – Ελληνική ταινία – ALPHA

01:30 Το Τίμημα της Επιτυχίας – Ξένη ταινία – STAR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις