Σίτσας σε Σακαφλιάδες: Κρατήστε τις ψευδαισθήσεις για τον εαυτό σας

Μετά την νέα τοποθέτηση των οργανωμένων φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα “Σακαφλιάδες”, επανήρθε ο Δημήτρης Σίτσας με νέα δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι οι ανακοινώσεις των οργανωμένων θα έχουν νομικές συνέπειες.

Αναλυτικά η νέα δήλωση Σίτσα:
Επειδή λοιπόν όταν σας προβάλουν επιχειρήματα για όποιες ηλίθιες και ψευδείς κατηγορίες ρίχνετε για ένα πρόσωπο και το μόνο που ξέρετε είναι να ρίχνετε λάσπη και ύβρεις να είστε και έτοιμοι να υποστείτε και τις νομικές συνέπειες που συνεπάγονται από αυτή την πολιτική.

Γιατί οι χαρακτηρισμοί σας ξεπερνούν και την οποία υπέρτατη υπομονή μπορεί να έχει ένας επαγγελματίας για την δουλειά του. Οι αφέλειες σας και ο ανίδεος παροξυσμός σας σας παραπέμπει σε ολέθρια σφάλματα.

Και εξηγούμαι ότι για οποιαδήποτε απόδειξη των χρημάτων είναι καταχωρημένη για την εξασφάλιση του απαραίτητου εξοπλισμού και ρουχισμού στα γραφεία της ΠΑΕ οι ύβρεις τις οποίες επικαλείστε οδήγησαν τους γονείς να ζητάνε με επιμονή να αναλάβω εγώ προπονητής και να διορθώσω μέσα σε εισαγωγικά την πειθαρχία στην ομάδα και αν θέλετε
διαψεύστε το και αυτό ρωτώντας τους γονείς και τα φοβισμένα παιδάκια τα ίδια όπως αποκαλείτε που με παρακαλούσαν να τους προπόνηση εγώ. Οπότε ότι ψευδαισθήσεις έχετε κρατήστε τες για τον εαυτό σας γιατί εκτίθεστε. Και εφόσον είχατε τόσο έννοια για την Κ18 περιμένατε στις 11 Μαρτίου να έρθετε να με βρείτε όταν και είχα αποχωρήσει από την ομάδα. Και δεν ανέχομαι από κανένα να μιλάει για παραστρατήματα και αλόγιστιες σε μένα και γιαυτό θα παίρνει την πληρωμένη απάντηση κύριοι.

Ψάξτε αλλού αυτά σε προηγούμενες καταστάσεις τα ξέρετε και τα ξέρουν όλοι στα Τρίκαλα. Εγώ που ήμουν και ξένος και τα έμαθα εσείς δεν τα ξέρετε; Για μίζες και προωθήσεις και για χαρτζιλίκια τα ξέρετε δεν είναι κρυφά. Οπότε για να τελειώνουμε και για να μην έχουμε άλλη συνέχεια για τους χαρακτηρισμούς και για κατηγορίες νομικού περιεχομένου θα λογοδοτήσετε σε νομικό πλαίσιο και επιφυλάσσομαι για περισσότερες νομικές ενέργειες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις