Με Σταμάτη Καρρά η Δήμητρα και στη Γ’ Εθνική

Ο πολύπειρος Σταμάτης Καρράς θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά ένα από τα «όπλα» της Δήμητρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο θα λάβει μέρος η ομάδα της Ευξεινούπολης.
Ο 31χρονος αμυντικός ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στη Δήμητρα από τον ΓΣ Αλμυρού και αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας τη Ευξεινούπολης στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Η εμπειρία του είναι δεδομένη, καθώς έχει να επιδείξει 108 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και δύο γκολ. Από το 2012 έως το 2015 αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έπαιξε επίσης στον Πανσερραϊκό, πριν πάει στον Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 2018-19 στη Γ Εθνική. Συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει καταγράψει 125 συμμετοχές.
Η ανακοίνωση της Δήμητρας για τον Σταμάτη Καρρά αναφέρει τα εξής:
“Ποδοσφαιρικό κόσμημα. Υπόδειγμα επαγγελματισμού και συνέπειας. Μοναδικός χαρακτήρας. Αυτόν τον αθλητή, δεν τον αφήνεις, όσο και αν τον ήθελαν και άλλοι σύλλογοι. Άλλωστε, μόλις πήραμε την άνοδο, δήλωσε ότι θα παραμείνει και τήρησε το λόγο του.
Η διοίκηση της Α. Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή,
Καρρά Σταμάτη, για την περίοδο 2020-21.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές, ακόμα, επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του διαδρομή!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις