Παναθηναϊκός: Σε ανοικτή γραμμή με Ίσλα και Βιγιαφάνιες

Τα νεότερα από τη Λατινική Αμερική για τις περιπτώσεις των Μαουρίσιο Ίσλα και Λούκας Βιγιαφάνιες περιμένει ο Τσάβι Ρόκα.
Όπως γράφει η «Live Sport», ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει να διευθετήσει όσο το δυνατό το συντομότερο αυτές τις δύο υποθέσεις καθώς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Για τον Ίσλα στην Αργεντινή επιμένουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη Μπόκα Τζούνιορς. Ο ατζέντης του 32χρονου Χιλιανού δεξιού μπακ έχει σήμερα επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της Μπόκα, Χουάν Ρικέλμε για να συμφωνήσουν τους όρους της συνεργασίας τους. Όμως, όσο το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα, ο Ρόκα θα συνεχίσει να το παλεύει για τον Παναθηναϊκό.

Με τον Βιγιαφάνιες η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τη Μαζατλάν και παρότι δεν υπολογίζεται, η αποδέσμευσή του δεν είναι εύκολη. Ο «Βίγια» προσπαθεί να μην χάσει πολλά από τα 1,7 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν να εισπράξει ως τον Ιούνιο του 2022. Από την άλλη η μεξικανική ομάδα, όχι μόνο δεν σκοπεύει να πληρώσει αποζημίωση αλλά θέλει και αντίτιμο για να τον παραχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός με τον Βιγιαφάνιες φέρεται να τα έχουν βρει, αλλά θα πρέπει ο παίκτης να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Μαζατλάν. Ακόμα πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσο θα περιμένει ο Ρόκα αυτή την υπόθεση ή αν θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις