Μέχρι την Τετάρτη η ανακοίνωση του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου

Το θέμα του προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία και στον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να ανακοινώσουν το νέο τεχνικό της ομάδας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν συζητήσει με τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα και μετά την οριστική αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα, έχει ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους».
Όπως προαναφέραμε το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει άμεσα, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας και ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την ελληνική και την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, έχουν καταρτίσει λίστα και πάνω σ’ αυτήν κινούνται. Βέβαια, οι κινήσεις θα προχωρήσουν σε συνεργασία με το νέο προπονητή, ο οποίος θα έχει λόγο, όπως είναι φυσικό στις μεταγραφές.
Πρώτα, ωστόσο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι από τους παίκτες που περσινού ρόστερ θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό και στο νέο πρωτάθλημα. Οι διοικούντες έχουν συζητήσει με τους παίκτες εκείνους που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα και οι επαφές θα συνεχιστούν μετά την έλευση του νέου προπονητή, ενώ θα είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις