Εκλογή Καλλιακούδα στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου

Σημαντική διάκριση για τον πρόεδρο των προπονητών ποδοσφαίρου Μαγνησίας Γιώργο Καλλιακούδα, καθώς εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου. Οι προηγούμενοι που τα είχαν καταφέρει από τον ΣΠΠΜ ήταν οι Γεράσιμος Σαρρής και Βασίλης Παναγιωτίδης.
Ο κ. Καλλιακούδας βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο που σάρωσε στις εκλογές, εκλέγοντας έξι από τους εννέα συμβούλους. Αυτοί είναι οι: Ζώης Ανέστης (Σύνδεσμος Ιωαννίνων), Καλαϊτζίδης Στέλιος (Σύνδεσμος Πιερίας), Καραμπετάκης Νίκος (Σύνδεσμος Καβάλας), Καλλιακούδας Γεώργιος (Σύνδεσμος Μαγνησίας), Παπακανέλλος Σπύρος (Σύνδεσμος Αθηνών), Ανδριόπουλος Λάμπρος (Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης).
Το ψηφοδέλτιο της προηγούμενης διοίκησης του Ηλία Λογαρά (Σύνδεσμος Αχαΐας) εξέλεξε τρεις συμβούλους και συγκεκριμένα τον ίδιο και τους Καντά Ιωάννη (Σύνδεσμος Βοιωτίας), Πρόκο Ευάγγελο (Σύνδεσμος Χανίων).
Τέλος, για την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν μόνο από το ψηφοδέλτιο των νικητών. Πρόκειται για τους: Παντιώρα Χρήστο (Σύνδεσμος Αθηνών), Σιαφάκα Βασίλειο (Σύνδεσμος Ιωαννίνων) και Ψαλτάκη Αλέξανδρο (Σύνδεσμος Αχαΐας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις