TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (29/6)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «The Matrix reloaded». Ο Νίο και οι επαναστάτες του έχουν μόνο 72 ώρες για να προστατεύσουν τη Ζάιον, το τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας, έως ότου οι Φονικές Μηχανές φτάσουν στην πόλη για να καταστρέψουν τους κατοίκους της. Η μάντισσα Όρακλ τον οδηγεί στον Κλειδοκράτορα για να βρει το κλειδί με το οποίο μπορεί να σταματήσει την παροχή ενέργειας στο Matrix.

Στις 22:00 το STAR θα δείξει την περιπέτεια «Σε απόσταση ασφαλείας». Ένας υπεύθυνος ασφαλείας πρέπει να προστατέψει ένα 10χρονο κορίτσι από μία αδίστακτη συμμορία που την έχει στοχοποιήσει για να μην καταθέσει σε μία δίκη εναντίον τους

Την ίδια ώρα (22:00) ο ΣΚΑΪ προβάλει την κωμωδία «Άτρακτος παππούς». Στις παραμονές του γάμου του, ο μετρημένος Τζέισον δέχεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον παππού του, έναν ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα  (29/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Δεσποινίς διευθυντής – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Για μια τρύπια δραχμή – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 The Matrix reloaded – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Ο λαβύρινθος της σιωπής – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

22:00 Σε απόσταση ασφαλείας – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Άτακτος παππούς – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

02:15 10.000 π.Χ. – Ξένη ταινία – STAR

02:15 Million dollar Baby–  Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις