Αγγαρεία στο Πανθεσσαλικό για Βόλο και Λαμία

Στο Βόλος – Λαμία ήταν εμφανές πως οι δύο ομάδες έκαναν αγγαρεία. Γνώριζαν πως έχουν σωθεί ουσιαστικά και το 0-0 αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους. Από τα παιχνίδια που πολύ δύσκολα θα έβλεπε ξανά κανείς.

Για ένα ημίχρονο υπήρχε παιχνίδι κυρίως λόγω της διάθεσης κάποιων παικτών του Βόλου. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν τον κινητικό Μάντζη να δημιουργεί προβλήματα. Εκείνος έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες της ομάδας του. Φάσεις είχαν και οι Τσαούσης και Κυζιρίδης, αλλά ο Θεοδωρόπουλος δεν νικήθηκε.

Η Λαμία στο πρώτο ματς του Γιώργου Πετράκη ήταν προβληματική. Οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν καμία διάθεση. Δεν πήραν πρωτοβουλίες, δεν επιχείρησαν να κυκλοφορήσουν καλά την μπάλα και έφτασαν μόλις σε μία τελική. Δεν υπάρχει λόγος να σταθεί κανείς στην απόδοση μεμονωμένα κάποιου παίκτη, αφού οι περισσότεροι έμοιαζαν να βρίσκονται σε άλλο γήπεδο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη χειρότερο. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά σταμάτησαν να παίζουν. Μία σχετικά καλή στιγμή είχαν σε όλο το 45λεπτο και ως εκεί. Όσο για τη Λαμία, το αποκορύφωμα του κάκιστου αγώνα της ήταν μία αντεπίθεση που έβγαλε και ολοκληρώθηκε με λάθος πάσα. Ούτε τελική δεν έβγαλαν οι παίκτες της. Το 0-0 έτσι έμεινε έως το τέλος σε ένα από τα χειρότερα ματς που έχουν γίνει φέτος στη Super League 1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν θα μπορούσε να έχει πιο εύκολο ματς ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Σε έναν αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με φιλικό προετοιμασίας παρά επίσημο παιχνίδι, δεν γινόταν να εκτεθεί.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28′ Μαξ – 56′ Βιγιάλμπα, 65′ Αντέτζο, 66′ Νιάς, 68′ Μπεχαράνο, 73′ Βάντερσον

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο), Μουνίθ (80′ Γέντρισεκ), Γκουαροτσένα, Μάντζης (90+2′ Μπάλλας).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας (84′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (70′ Αραβίδης), Δημούτσος (45+2′ Νιάς), Ρόμανιτς, Σασί (84′ Καραμάνος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις