Νίκη ηθικού και ουσίας για τον Κένταυρο Αγριάς

Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε δραματικός στα τελευταία του δύο λεπτά, η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς πέτυχε μια σημαντική βαθμολογική νίκη επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι στα πρώτα 10 λεπτά, όπου είναι χαρακτηριστικό πως ο Κένταυρος πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο 10ο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1, αποτέλεσμα των πολλών άστοχων επιλογών του στην επίθεση, αλλά και…

…των σταθερών επεμβάσεων του Ανδριώτη. Από το σημείο εκείνο και πέρα η ομάδα του Κενταύρου βρήκε το ρολάρισμά της στην επίθεση και με πολύ καλή άμυνα άρχισε να παίρνει σταθερό προβάδισμα. Με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 5 τερμάτων (12 – 7 ημίχρονο).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κερατσινίου μπήκε πιο δυνατά και αιφνιδιάζοντας την ομάδα της Μαγνησίας μείωσε σε 13 – 10 στο 36ο λεπτό. Οι παίκτες του Κενταύρου που παρουσιάστηκαν αρκετά ψυχωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, αντέδρασαν γρήγορα και αύξησαν πάλι τη διαφορά στα 5 τέρματα στο 40ο λεπτό (16 – 11) και συνέχισαν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό μέχρι το 45ο λεπτό (17 – 13). Στα τελευταία 15 λεπτά η ομάδα του Κερατσινίου προσπάθησε να ανακάμψει και εκμεταλλευόμενη και τον εφησυχασμό των νεαρών αθλητών του Κενταύρου, έτσι μείωσε σε 20 – 18 στο 58ο λεπτό.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δαλέκος έκανε δυνατό φάουλ στον Λοίζου που είχε διεισδύσει στην αμυντική ζώνη των φιλοξενούμενων και ήταν έτοιμος για να σουτάρει. Ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε την δίλεπτη αποβολή, δεν δόθηκε όμως και πέναλτι στην ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού η επίθεση πέρασε άκαρπη για τον Κένταυρο και στην επόμενη επίθεση ο Ολυμπιακός με τον έμπειρο Κουλακάρη μείωσε με πέναλτι σε 20 – 19, δέκα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του παιχνιδιού. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με το σφύριγμα της γραμματείας.

Η ομάδα του Κενταύρου κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας και του αθλήματος στην εξέδρα, πήρε μια σημαντική βαθμολογική νίκη επί μίας αξιόμαχης ομάδας, προχωρώντας έτσι σταθερή στον πρωταρχικό στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία, Επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Καματερό με την τοπική ομάδα. .

Δεκάλεπτα: 1 – 1, 6 – 4, 12 – 7, 16 – 11, 18 – 15, 20 – 19
Δίλεπτες: 5 – 6
Πέναλτι: 2/3, 2/4

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μακρής Χρ, Κρατήρας, Αργέντος, Μάνο, Αρβανιτίδης (1), Μακρής Χρ., Λοίζου (4), Καρανάσιος (1), Ασαρίδης (1), Ζωναρόπουλος (6), Νούλης (2), Μιμίκος (5), Μιχαηλίδης, Κεφαλάς.

Ολυμπιακός Κερατσινίου: Ανδριώτης, Δουμπαρατζής, Σαμαράς (6), Πετράκος (4), Στυλιανός, Κουλακάρης (2), Δαλέκος (6), Παντελάκης, Μπανιάς, Τσακίρης, Καραγεώργος, Ματθιάδης (1), Νικολάου, Νικολαίδης, Ντέμα, Ndreou.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις