Κρατούν “σιγή ιχθύος” στον Ολυμπιακό Β. στο θέμα του προπονητή

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν, σύμφωνα με πληροφορίες, για να ολοκληρωθεί το θέμα το προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Περικλή Αμανατίδη να φαντάζει ως ο επικρατέστερος, αυτή τη στιγμή, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, επιστρέφοντας στους «ερυθρόλευκους» μετά την περίοδο 2018-19, όπου το βολιώτικο συγκρότημα ανέβηκε στη Φούτμπολ Λιγκ. Βέβαια, αν δεν κλείσει οριστικά το θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για σιγουριά.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κρατούν «σιγή ιχθύος» γύρω από το θέμα, ωστόσο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις και θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή.
Πάντως, αν ο Περικλής Αμανατίδης αναλάβει το πόσο του προπονητή, να τονίσουμε πως έχει συνεργαστεί και με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμη στην ομάδα, όπως οι Νίκος Μπουτζίκος, Στάθης Ρόκας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ είχε δουλέψει στα Τρίκαλα και με τον Λόρι Κέρι, την περίοδο 2014-15, όταν ο ΑΟΤ ανέβηκε από τη Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ.
Επίσης, είχε άψογη συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή, ο οποίος επέστρεψε στην ΠΑΕ.
Αν μη τι άλλο γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, μετρά δύο συνεχόμενες ανόδους στις ομάδες όπου ήταν προπονητής τα τελευταία χρόνια (Ολυμπιακό Βόλου και Τρίκαλα) και ετοιμάζεται για μια δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό, ως προπονητής. Όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση να κλείσει οριστικά το θέμα και να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις