TV: Οι ταινίες της Τρίτης (30/6)

Torndadoes Suck

Στις 22:00 το STAR θα δείξει την κωμική περιπέτεια «Κάποτε στην Καλιφόρνια». O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, τον Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.

Την ίδια ώρα (22:00) ο ΣΚΑΪ προβάλει την κωμωδία «Ο γαμπρός της συμφοράς». Ο Γκρεγκ Φόκερ, ένας νοσοκόμος από το Σικάγο, ταξιδεύει μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Παμ, στη Νέα Υόρκη, για να γνωρίσει τους δικούς της. Οι δυο ερωτευμένοι νέοι σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και τίποτε δε φαίνεται ικανό να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο στο σπίτι των γονιών της Παμ, αποδεικνύεται σωστός εφιάλτης για τον μέλλοντα γαμπρό.

Στις 23:30 το  OPEN προβάλει την ξένη ταινία δράσης «Μέσα στον κυκλώνα». Σε μία μόνο ημέρα, η πόλη Σίλβερτον δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή επίθεση ανεμοστρόβιλων. Ολόκληρη η πόλη είναι στο έλεος του κυκλώνα και οι κυνηγοί καταιγίδων προβλέπουν επιδείνωση των φαινομένων. Οι περισσότεροι αναζητούν καταφύγιο, αλλά μερικοί τρέχουν προς τους ανεμοστρόβιλους για να δοκιμάσουν πόσο κοντά μπορεί να φτάσει κανείς για να αποθανατίσει αυτό το μοναδικό φυσικό φαινόμενο. Με λήψεις από επαγγελματίες και ερασιτέχνες κυνηγούς καταιγίδων η ταινία βάζει το θεατή κατευθείαν στο μάτι του κυκλώνα για να βιώσει τις πιο ακραίες εκφάνσεις της Μητέρας Φύσης.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη  (30/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Ο μάγκας με το τρίκυκλο – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Κάποτε στην Καλιφόρνια – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Ο γαμπρός της συμφοράς – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:05 Υπόθεση Φριτζ Μπάουερ – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:30 Μέσα στον κυκλώνα – Ξένη ταινία – Open TV

00:00 Ο πατριώτης – Ξένη ταινία – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις