Τσιμπανάκος: Η ομάδα φέτος θα πρωταγωνιστήσει

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μιλώντας στο Sportime δεν θέλησε να αποκαλύψει τα… χαρτιά του, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ήδη προχωράμε το προπονητικό κέντρο. Μεγάλη υπόθεση για το σύλλογο να έχει το δικό του αθλητικό κέντρο και να μην τρέχουμε δεξιά και αριστερά για να κάνουν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές.

Κάναμε λάθη, σίγουρα και θα ξανακάνουμε. Ο Θεός και οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Μάθαμε όμως από αυτά και δεν πρόκειται να τα επαναλάβουμε.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αρωγό σε αυτή την προσπάθεια και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε.

Ήδη ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει. Έχουμε μιλήσει με προπονητή. Τον έχουμε βρει. Είμαστε κοντά. Δεν θα αποκαλύψω όνομα. Σε λίγες μέρες θα βγει επίσημη ανακοίνωση. Είναι επιτυχημένος.

Και μεταγραφές θα γίνουν. Ο σύλλογος θα ενισχυθεί. Το ρόστερ θα πλαισιωθεί από έμπειρους, νεαρούς που έχουν μέλλον και κάποιους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή. Υπάρχει μπόλικο ταλέντο στο Βόλο.

Ο πήχης έχει μπει ψηλά. Η ομάδα φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Αυτό είναι δέσμευση από την πλευρά μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις