Νύκταρης: «Πάτε να στήσετε την… κομπίνα του αιώνα»

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ηροδότου και των Χανίων, Ηρακλής Νύκταρης, σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα τονίζει ο Ηρακλής Νύκταρης:

«Όλοι όσοι έχετε την επινόηση να δημιουργήσετε δύο ομίλους στη Σούπερ Λιγκ 2 θα πρέπει να είστε ή άσχετοι ή επικίνδυνοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν εξηγείτε διαφορετικά αυτήν σας, η επιμονή.

Σε ποια προηγμένη χώρα του κόσμου η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία είναι σε δύο ομίλους;

Προσπαθείτε να δημιουργήσετε …κολιγιές προς δικό σας όφελος, αλλά να ξέρετε θα μας βρείτε μπροστά σας, όλους εμάς που αγωνιούμε για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και να ξέρετε ότι είμαστε πολλοί.

Σταματήστε όλοι εσείς οι “ειδικοί” να παίζεται μπάλα στην πλάτη παραγόντων και φιλάθλων και αντί να δημιουργήσετε μια ελκυστική κατηγορία 16 ομάδων, που θα προάγει το άθλημα στην χώρα μας, εσείς προσπαθείτε να το σκοτώσετε.

Αλλά βέβαια, εσείς δεν έχετε βιώσει την αγωνία των προέδρων και μεγαλομετόχων των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 να βρουν χρήματα κόντρα σε όλους και όλα, αντιμετωπίζοντας συν τοις άλλοις και την δική σας λανθασμένη κρίση γι αυτούς.

Μιλάτε για στημένα παιχνίδια, χωρίς αποδείξεις αλλά μόνο με ενδείξεις και τώρα εσείς οι ίδιοι που δήθεν κόπτεστε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάτε να στήσετε την “κομπίνα” του αιώνα, ανεβάζοντας στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μας και την …κουτσή Μαρία.

Αυτό δεν θα περάσει όμως.

Αλλάξτε άμεσα συμπεριφορά και ιδέες και δώστε το κατάλληλο οικονομικό κίνητρο στις ομάδες που υπάρχουν ήδη και αυτές φυσικά που ανεβαίνουν».