Κράτησε Στουμποβίκο και Παρίση η ΑΕ 2002

Σημαντική επιτυχία για την Α.Ε. 2002, αφού κράτησε για μία ακόμη σεζόν το βασικό επιθετικό της δίδυμο που αποτελούν οι Δημήτρης Στουμποβίκος και Δημήτρης Παρίσης.
Οι ανακοινώσεις της Α.Ε. 2002:
«Δημήτρης Στουμποβίκος: Οι προτάσεις για να αλλάξει φανέλα… αμέτρητες , ποτέ όμως δεν του άρεσε η ιδέα να φύγει. Το μίσος του αντιπάλου τερματοφύλακα…… σίγουρο , καθώς στης πρώτες, βαριά, δύο ευκαιρίες θα του δώσει την εντύπωση πως μπορεί να τον νικήσει. Στην τρίτη όμως…..λες κρίμα που δεν υπάρχει κάμερα στο γήπεδο να καταγράψει τέτοιο γκολ, να έχουμε να το θυμόμαστε . Ένας άριστος επιθετικός, πρώτος σκόρερ στην Β’ τοπική την χρονιά που ανεβήκαμε , αφήνοντας δεύτερο έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον Λευτέρη Δενελάβα. Και φέτος ο Δημήτρης θα είναι η δύναμη πυρός μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, και πάντα γερός και δυνατός».
«Δημήτρης Παρίσης: Ο άνθρωπος που χρειάζεται λάσο για να τον πιάσεις….. και πάλι δεν το έχεις και σίγουρο. Από καθαρά ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του ήταν παίκτης του Θησέα και ο ξάδερφος του Γιώργος υπήρξε για χρόνια αρχηγός της ομάδας μας. Από μικρός στην ομάδα είναι ένας από αυτούς που δεν σκέφτονται να φύγουν γιατί αγαπούν τον σύλλογο μας. Ταχύς, διεισδυτικός και άπιαστος στο ένας με έναν. Το έτερον ήμισυ του Στουμποβίκου στην επίθεση καθώς του έχει σερβίρει αρκετά γκολ . Για άλλη μία χρονιά λοιπόν ο Δημήτρης θα συντροφεύει τον Στουμποβίκο στην επίθεση και εμείς θα τους καμαρώνουμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, και πάντα γερός και δυνατός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις