Αναζητεί τερματοφύλακα ο Θησέας

Στον Θησέα αναζητούν έναν ικανό τερματοφύλακα που να μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Κι αυτό γιατί ο Αποστόλης Κεφαλάς αναμένεται να αποχωρήσει για να συνεχίσει στην Αγία Άννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Θησέα προσέγγισαν τον Αργύρη Κουτσιρίμπα, που θεωρείται πολύ καλή περίπτωση. Μάλιστα, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, αφού ήταν μέλος του Θησέα την περίοδο 2018-19 , καταγράφοντας 14 συμμετοχές στην πρώτη χρονιά του συλλόγου στη Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν πέρυσι στον Διαγόρα, αλλά έπαιξε μόνο σε δύο ματς, αφού βρέθηκε πίσω από τον Πρίφτη.

Επίσης, για τον Θησέα ακούστηκε και το όνομα του Νίκου Φλίγκου (φωτό). Πρόκειται για έναν ικανό τερματοφύλακα που πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό του Σαρακηνού. Κατέγραψε 11 συμμετοχές με τους «κοκκινόμαυρους», πριν τιμωρηθεί για την αποβολή του στο ματς με τον Τοξότη. Πριν τη διακοπή απέμεναν τέσσερις αγωνιστικές για να εκτίσει την ποινή του, οι οποίες έσβησαν από τη στιγμή που δεν παίχθηκαν οι έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις