TV: Οι ταινίες της Τετάρτης (01/07)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει το πολεμικό θρίλερ «Αόρατος εχθρός». Η συνταγματάρχης Kάθριν Πόουελ, είναι επικεφαλής μιας βάσης στο Λονδίνο που ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί drones για την περάτωση των επιχειρήσεών της. Στην τρέχουσα ατζέντα βρίσκεται η σύλληψη επικίνδυνων τρομοκρατών, στο Ναϊρόμπι, στην Κένυα. Το σκηνικό κλιμακώνεται, όταν οι συνθήκες επιτάσσουν η απλή σύλληψη να μετατραπεί σε εξολόθρευση, αφού οι τρομοκράτες ετοιμάζονται άμεσα για αποστολές αυτοκτονίας. Από τη βάση του στη Νεβάδα, ο πιλότος drone Στιβ Γουοτς είναι έτοιμος να αφανίσει τους στόχους, όταν ένα 9χρονο κοριτσάκι εμφανίζεται απροσδόκητα κοντά στη ζώνη πυρός.

Στις 22:00 το STAR θα δείξει την περιπέτεια φαντασίας «Η μούμια». Η ασφαλώς θαμμένη, εδώ και 5000 χρόνια, κάπου βαθιά στην έρημο, Αιγύπτια βασίλισσα Άμανετ «ζωντανεύει» και αναζητά τρόπους να κυριαρχήσει στο σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας γύρω της τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται, πολλές φορές, ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος.

Στις 23:50 ο ALPHA προβάλει την ξένη ταινία «Άφθαρτος». Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σιδηροδρομικό ατύχημα που θα αφήσει πίσω του 131 άψυχα σώματα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένα απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας, θα είναι και ο μοναδικός επιζών. Όταν στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μόνο από τα τόσα παράξενα που του συμβαίνουν τελευταία, θα συναντήσει τυχαία τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμιξ, που θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του…

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τετάρτη  (01/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Ο Γυναικάς – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Ψυχραιμία Ναπολέων – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Αόρατος εχθρός – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Καρδιά βουνό – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

22:00 Η μούμια – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Γκοτζίλα – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:00 Ξημερώνει – Ξένη ταινία –ΕΡΤ 2

23:00 Momentum – Ξένη ταινία – Open TV

23:50 Άφθαρτος – Ξένη ταινία – Alpha

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις