Παπαδόπουλος: Δίκαια γυρίσαμε το παιχνίδι

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τόπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Παναιγιάλειο παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, στην επανάληψη ο Ολυμπιακός δίκαια γύρισε το ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:…

«Δεν λέω ποτέ πράγματα που δεν τα πιστεύω. Γι’ αυτό θα πω πώς έγιναν τα πράγματα και δεν χρειάζομαι ούτε βίντεο, ούτε τίποτα. Στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής ήταν εκνευριστικός. Με το παραμικρό σφύριζε, πήραμε πολλές κίτρινες, ενώ δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι. Μέσα στην περιοχή σε τράβηγμα του Γουόρντεν. Μετά από πέντε λεπτά καταλόγισε πέναλτι σε βάρος μας σε χέρι. Δεν νομίζω πως ένας διαιτητής που θα ήθελε να μας ευνοήσει θα έκανε αυτά τα πράγματα. Το πέναλτι το απέκρουσε ο τερματοφύλακάς μας.
Έτσι όπως ήμασταν εμείς στημένοι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καμία τύχη. Ο Παναιγιάλειος έδειξε πως ήταν πολύ καλά διαβασμένος. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε όλοι μαζί και στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε μία άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω εάν ήταν πέναλτι το δικό μας, γιατί υπήρχε πολυκοσμία στη φάση. Στην επανάληψη μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο. Ο Παναιγιάλειος δεν μας απείλησε καθόλου. Πρεσάραμε, σημειώσαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δύο.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε, με δύναμη και πάθος, κερδίζοντας έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Σήμερα παίξαμε με πέντε απουσίες. Παρόλα αυτά τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο κι άλλες φορές ήταν κι εκτός αποστολής, κέρδισαν το ματς.
Η Football League είναι δύσκολη κατηγορία. Όλες οι ομάδες έχουν αξιόλογους παίκτες και παίρνουν αποτελέσματα, είτε παίζουν εντός, είτε εκτός έδρας. Αυτό που είδα σήμερα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να μάθουν να ρισκάρουν περισσότερο. Λύσεις στις απουσίες βρήκαμε. Γι’ αυτό έχεις 28 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Είχαμε αντίδραση απέναντι σε μία καλή ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις