Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό Βόλου

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Ολυμπιακό Βόλου τις τελευταίες μέρες, με πολλά θέματα να είναι σε πλήρη εξέλιξη και δεν θα αργήσουν να έρθουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.
Το θέμα του προπονητή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει κλείσει, με την ανακοίνωση να μετατίθεται για την προσεχή Δευτέρα, καθώς θα πρέπει να ρυθμιστούν πρώτα κάποιες λεπτομέρειες. Στον Ολυμπιακό μπορεί να κρατούν κλειστό το στόμα τους και επίσημα να μην βγαίνει τίποτα προς τα έξω, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Περικλής Αμανατίδης είναι αυτός που θα αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, με στόχο να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο δρόμο των επιτυχιών.
Όπως τόνισε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο Ολυμπιακός βάζει φέτος ψηλά τον πήχη, έμαθε από τα λάθη που έγιναν πέρυσι και έχει ήδη αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κινούνται σε πολλά μέτωπα και δεσμεύονται πως ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.
Το ρόστερ θα ενισχυθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαρούς, φιλόδοξους και ταλαντούχους παίκτες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει νίκες.
Φέτος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φροντίζουν να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά. Στο στόχαστρο βρίσκονται ξένοι παίκτες με σημαντική προσφορά στις ομάδες που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ εξετάζονται και ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός και τη νέα χρονιά, από το υπάρχον ρόστερ, οι περισσότεροι με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή η διοίκηση, είναι θετικοί στο να συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και με κάποιους ήδη υπάρχει συμφωνία. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η διοίκηση της ΠΑΕ θα προβεί στις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.