Άνετος στην Τρίπολη πάει ο Βόλος για το παιχνίδι με Αστέρα

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ και ο Βόλος έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία (0-0) στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν πλέον 31 βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στο μίνι πρωτάθλημα. Έχουν καταφέρει να είναι αήττητοι εντός έδρας και μάλιστα δίχως να έχουν δεχθεί γκολ, ενώ αντίθετα μακριά από το Βόλο δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Τα πλέι άουτ για τον Βόλο συνεχίζονται αύριο Σάββατο, με τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίζουν τον Αστέρα στην Τρίπολη (19.15), για τη 5η αγωνιστική. Ο Στέφανος Ξηροφώτος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, όχι όμως και του Μάριου Τσαούση, ο οποίος στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της Τετάρτης και υπέστεη βάρη υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Θυμίζουμε, πως έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία με τους Βασίλη Μάντζη, Βαγγέλη Οικονόμου, Νάτσο Κάσες, Νίκο Μελίσσα και Χοακίν Τόρες, καθώς τα συμβόλαιά τους έληξαν στις 30 Ιουνίου και δεν ανανεώθηκαν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις