TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (03/07)

Στις 22:00 το STAR προβάλει την περιπέτεια «Στην καρδιά της θάλασσας». Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό της Νέας Αγγλίας, Έσεξ, δέχτηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης. Η αληθινή, ανθρώπινη τραγωδία θα ενέπνεε τον Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει το αριστούργημα του, «Μόμπι Ντικ». Το βιβλίο όμως, θα διηγούνταν τη μισή μόνο ιστορία. Η ταινία θα μας αποκαλύψει την οδυνηρή κατάληξη αυτής της συνάντησης, καθώς το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό. Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους, αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχος του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.

Την ίδια ώρα (22:00) ο ΣΚΑΪ θα δείξει το θρίλερ «Χωρίς διέξοδο». H ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Όουεν Ουίλσον), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες.

Στις 23:50 ο ALPHA προβάλει την ταινία «Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι». Ο Τζορτζ Σμάιλι, πρώην υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών, αναλαμβάνει να ξετρυπώσει έναν «Τυφλοπόντικα» που έχει φωλιάσει στα ανώτερα κλιμάκια της βρετανικής αντικατασκοπείας και πουλάει μυστικά στη Σοβιετική Ένωση. Για να τον ανακαλύψει, ο Σμάιλι αρχίζει ένα δύσκολο σκακιστικό παιχνίδι με τον Κάρλα, τον Σοβιετικό ομόλογό του. Κινήσεις που στην αρχή φαντάζουν ασύνδετες μεταξύ τους, στο τέλος θα συγκλίνουν και θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του «Τυφλοπόντικα».

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (03/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Πράκτορες 005 εναντίον Χρυσοπόδαρου – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Ο πιο καλός ο μαθητής – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

21:00 Ντιούκς – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Το εισιτήριο – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

22:00 Στην καρδιά της θάλασσας – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Χωρίς διέξοδο – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:00 The Florida project– Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:15 Ηλέκτρα – Ξένη ταινία – Open TV

23:50 Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι – Ξένη ταινία – ALPHA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις