Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Βόλου σήμερα με Αστέρα Τρ. (pregame)

Στην Τρίπολη βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Αστέρα, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1.
Αναμένεται σήμερα ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, χωρίς σκοπιμότητες, από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Στέφανος Ξηροφώτος, πάντως, καλείται να αλλάξει αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα, μετά τις αποχωρήσεις που υπήρξαν μέσα στην εβδομάδα και τον τραυματισμό του Μάριου Τσαούση και του τραυματία Αντώνη Ντεντάκη.
Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Μάντζης, Βαγγέλης Οικονόμου, Νίκος Μελίσσας, Χοακίν Τόρες και Νάτσο Κάσες αποτελούν παρελθόν (έληξαν τα συμβόλαιά τους στις 30/6), ωστόσο, οι τρεις πρώτοι ήταν ουσιαστικά στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας, αν κρίνουμε από τη συμμετοχή τους στα πλέι άουτ.
Οι «κυανέρυθροι» σε όλα τα παιχνίδια των πλέι άουτ, μέχρι τώρα, είχαν καλή ανασταλτική λειτουργία, ιδιαίτερα εντός έδρας, καθώς στο Πανθεσσαλικό δεν έχουν δεχθεί γκολ. Ωστόσο, το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός πως φτάνουν δύσκολα στο γκολ. Αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί, καθώς ο Βόλος σε τέσσερα ματς έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα.
Στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα θα επιδιώξει να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και να κλείσει τη χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αντώνη Ντεντάκη, ο οποίος λόγω τραυματισμού χάνει και το σημερινό ματς. Επιστρέφει από τιμωρία ο Λευτέρης Λύρατζης, καθώς εξέτισε την ποινή του (είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.
Ο τεχνικός των «κυανέρυρθων» θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Καραγκιόζη, Γκαραβέλη, Φεράρι, Λύρατζη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Διαμάντη, Μαξ, Τσοκάνη, Μουνίθ, Μπαλογιάννη, Ζοάο, Μπάλλα, Γέντρισεκ, Γκουαροτσένα, Κορέλα και Κυζιρίδη.

«Σφυρίζει» ο Γκορτσίλας
Τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Βόλο ορίσθηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς) και Γιώργο Χατζηνάκο (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και βοηθός VAR ο Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Πιερίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Λιόλιος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις