Για το όνειρο της ανόδου θα παλέψει σήμερα η Αγριά κόντρα στον Αμπελώνα

Για το όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική μπάσκετ θα παλέψει η Αγριά. Σήμερα στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο των Φαρσάλων αντιμετωπίζει τον ΓΣ Αμπελώνα και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες.
Για την Αγριά πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι, αφού μόλις στα τρία χρόνια από την ίδρυσή της έχει φτάσει σε σημείο να διεκδικεί άνοδο στις εθνικές κατηγορίες της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.
Άπαντες στις τάξεις των «κιτρίνων» είναι υπερήφανοι για την πορεία μέσα σ’ αυτή την τριετία. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Γιάννη Στεργιόπουλου στη «Θ».
Στον αγωνιστικό τομέα μόλις με 11 καλαθοσφαιριστές θα παραταχθεί σήμερα η Αγριά, από τους οποίους οι τρεις είναι παίδες. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Ίλτσογλου ήταν δανεικός και επέστρεψε στην Ανάληψη, ο Δημήτρης Καραθάνος αποτελεί παρελθόν, ο Κώστας Αγκρής βρίσκεται εκτός Βόλου για επαγγελματικούς λόγους και ο Γιώργος Κοψιαλής αναρρώνει από επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό.
Ωστόσο υπήρξε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο λόγος για τον Στέφανο Διγενή, ο οποίος μετά τη χαλάρωση των μέτρων, γύρισε στην Ελλάδα από τη Λιθουανία όπου βρισκόταν τους τελευταίους μήνες συμμετέχοντας στο φοιτητικό πρόγραμμα «Εράσμους». Παρότι έκανε μόλις δύο προπονήσεις, ο νεαρός γκαρντ θα δώσει κανονικά το «παρών» σήμερα για να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην περιφέρεια.
Υπό τις εντολές του Γιάννη Στεργιόπουλου βρίσκονται οι Σάββας Καραμανλής, Χρήστος Καλογερόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Αντώνης Κωστόπουλος, Αντώνης Μητρουλάς, Θωμάς Χαρχαρής, Σπύρος Ρόσσιος, Στέφανος Διγενής και οι νεαροί Νίκος Σουλίνας, Παύλος Πάτσης, Δημήτρης Αρχοντής.
Διαιτητές ορίστηκαν ο Λαρισαίος Βασίλης Πιτσίλκας και ο Βολιώτης Δημήτρης Ζαχαρής.

Προχθές η Διοίκηση του συλλόγου της Αγριάς, δεξιώθηκε την ομάδα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις