Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού Β.

Στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές εκείνους που η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή τους από το περσινό ρόστερ, ενώ θα γίνει και μεγάλο ξεσκαρτάρισμα, τη στιγμή που αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν θα είναι μέλη της ομάδας τη νέα χρονιά.
Ο Μανώλης Φαζός τα έχει βρει με την Παναχαϊκή και θα συνεχίσει στην ομάδα της Πάτρας την καριέρα του, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον ΠΑΟ Ρουφ. Από εκεί και πέρα, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με παίκτες έμπειρους, με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες και κάποιοι απ’ αυτούς βρίσκονται κοντά στο να συμφωνήσουν, περιμένοντας λίγες μέρες για να δουν τι θα ισχύσει με την αναδιάρθρωση.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν καταρτίσει μία λίστα με ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένους και πάνω σ’ αυτή κινούνται. Με την έλευση και του νέου προπονητή στο Βόλο, οι συζητήσεις θα προχωρήσουν, προκειμένου να καταρτιστεί το ρόστερ από ποδοσφαιριστές ικανούς να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις