TV: Οι ταινίες του Σαββάτου (04/07)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την περιπέτεια «Ταξίδι 2: Το Μυστηριώδες Νησί». Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του, θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα.

Στις 22:30 ο ΑΝΤ1 θα δείξει την ξένη ταινία «Θέλμα και Λουίζ». Η Λουίζ, μια σερβιτόρα στο Αρκάνσας και η καλύτερή της φίλη, η Θέλμα, μια καταπιεσμένη νοικοκυρά, αποφασίζουν να ξεφύγουν για λίγο από την αδιέξοδη καθημερινότητά τους κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι με το αυτοκίνητο. ‘O,τι όμως ξεκίνησε αρχικά ως μια απόδραση αναψυχής, σύντομα θα πάρει μιαν άλλη τροπή, όταν η Λουίζ αναγκαστεί να σκοτώσει έναν άντρα, που απειλούσε να βιάσει τη Θέλμα. Μια αλυσίδα γεγονότων και ένα παιχνίδι με την αστυνομία σύντομα ξεκινά, οδηγώντας τις δύο φίλες να ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους, αλλά και τη δύναμη που κρυβόταν μέσα τους χωρίς να το ξέρουν – ακόμα και για το πιο τρελό και θεαματικό άλμα προς την ελευθερία.

Στις 00:30 το MEGA θα προβάλει το θρίλερ «Μια σκοτεινή αλήθεια». Ο Άντυ Γκαρσία σε ρόλο που του ταιριάζει γάντι. Υποδύεται τον Τζακ, έναν πρώην πράκτορα της CIA, που το καθήκον τον καλεί πίσω. Η συνιδιοκτήτρια μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, που διαχειρίζεται τους φυσικούς πόρους σε τριτοκοσμικές χώρες, σοκάρεται όταν ένας νεαρός αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια της, αφού την κατηγορεί για τον χαμό της οικογένειάς του. Τότε λοιπόν , αποφασίζει να στείλει τον Τζακ στις ζούγκλες του Εκουαδόρ και να ξεσκεπάσει την σκοτεινή αλήθεια.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Σάββατο  (04/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:45 Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης της Αυγής – Ξένη Ταινία –  STAR

20:00 Τέντυ Μπόυ… Αγάπη μου – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:45 Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης – Ελληνική ταινία – ΑΝΤ1

20:50 Μπάτσος Διαμάντι – Ξένη Ταινία –  MEGA

21:00 Ταξίδι 2: Το Μυστηριώδες Νησί – Ξένη Ταινία – STAR

22:00 Βασιλικοί Αρραβώνες: Το Ημερολόγιο Μιας Πριγκίπισσας – Ξένη Ταινία – ALPHA

22:30 Θέλμα και Λουίζ – Ξένη Ταινία – ΑΝΤ1

23:00 Ο Λύκος της Ερήμου – Ξένη Ταινία – ΒΟΥΛΗ

00:00 Ο Αστακός – Ξένη Ταινία – ΕΡΤ2

00:30 Μια Σκοτεινή Αλήθεια – Ξένη Ταινία – MEGA

01:15 Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες – Ξένη Ταινία – OPEN

02:45 Έμφυτο Ελάττωμα – Ξένη Ταινία – STAR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις