Βαριά ήττα για Βόλο στην Τρίπολη

 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2΄ όταν ο Κότσιρας έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και εκεί ο Λουίς Φερνάντεθ, με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καραγκιόζη για το 1-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Καραγκιόζης ανέτρεψε τον Σίτο μέσα στην περιοχή του Βόλου και ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι. Ο Λουίς Φερνάντεθ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε στην αριστερή του γωνία τον Καραγκιόζη και την μπάλα στο κέντρο της εστίας και με το το δεύτερο προσωπικό του γκολ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Εξίσου δυνατά μπήκαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι καθώς στο 51΄, ο Σίτο έπιασε ένα ξερό σουτ, ο Καραγκιόζης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και η μπάλα, αφού πέρασε κάτω από το σώμα του, κατέληξε στα δίχτυα.
Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης (86’ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Κώτσιρας, Μουνάφο (60’ Μπελόκ), Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (60’ Τζίμας), Αλί Μπαμπά (46’ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (77’ Αλάγκμπε), Κρέσπι

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Δουβίκας, Παναγιώτου, Κανελλόπουλος

Βόλος (Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85’ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64’ Μπάλλας), Ζοάο (55’ Κορέλας), Γέντρισεκ (54’ Κυζιρίδης)

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Δημόπουλος

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις