O Αμπελώνας πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κέρδισε 67-54 την αξιόμαχη Αγριά B.C

Μετά από ένα αρκετά καλό ματς, ο Γ.Σ. Αμπελώνα επικράτησε της Αγριάς B.C με 67-54 και πήρε το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Αμπελώνα, μετά την πρώτη περίοδο (σκορ 17-16), πήρε μια διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Η Αγριώτικη ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό και αντιμετώπισε επί ίσοις όροις τον αντίπαλό της.

Ο Σπυρόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ από τους ηττημένους ήταν οι Καλογερόπουλος και Διγενής με 16 πόντους.

Δεκάλεπτα:17-16, 36-24, 52-39, 67-54
Διαιτητές:Πιτσίλκας – Ζαχαρής
Γ.Σ.Αμπελώνα (Χατζιάρας) Μπαμπανάτσας 11(3), Τσακνάκης, Κυριακόπουλος 2, Κοτσώνας 14(1), Αγαπίου 9(1), Βλησσαρούλης, Αποστολάκης, Κονδυλόπουλος 12, Παλάσκας 2, Τεκούσης Π. , Σπυρόπουλος 17(5), Γιοβανόπουλος.
Αγριά B.C (Στεργιόπουλος) Σουλίνας, Καλογερόπουλος 16(2), Καραμανλής 8(1), Παλάσκας, Κόνιαρης, Διγενής 16, Κωστόπουλος, Αρχοντής, Μητρουλάς 3(1), Ρόσσιος 1, Χαρχαρής 10.

φωτό: billkara.blogspot.gr

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η ομάδα της Αγριάς B.C εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:Σήμερα σε ένα παιχνίδι με ένα δύσκολο αντίπαλο προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες μας για την κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας που μέσα σε 18 ημέρες κατάφερε όσο μπορούσε να παρουσιάσει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους χορηγούς μας για τη στήριξη τους όλη τη χρονιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμπελώνα για τη δίκαιη νίκη του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές του αγώνα για την άψογη διαιτησία τους. Συνεχίζουμε με υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και ελπίζουμε του χρόνου να χαρούμε εμείς την άνοδο στη Γ Εθνική.

ΥΓ: Όσοι προεξοφλούσαν τον διασυρμό μας στο σημερινό παιχνίδι ας τυλιχτούν απόψε το βράδυ, γιατί έχει κρύο και έρχεται βροχή…”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις