Κλήση και αναβολή για Ολυμπιακό Β. από ΕΕΑ

Στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ θα κληθεί ο Ολυμπιακός Βόλου να δώσει στοιχεία σχετικά με θέματα πολυιδιοκτησίας καθώς και με τη συμμετοχή της ΠΑΕ στο κουπόνι του στοιχήματος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή.

Ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκαν και οι ομάδες, Αχαρναϊκός, Καλλιθέα και Παναιγιάλειος, αναφορικά με την υπόθεση της χειραγώγησης αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Οι εκπρόσωποι των τριών ΠΑΕ έδωσαν κανονικά το παρών και εξηγήσεις για την υπόθεση, με την Επιτροπή να αποφασίζει να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα, προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία.

Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

2. Κλήση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 για παροχή πληροφοριών σχετικά με θέματα πολυιδιοκτησίας και με τη συμμετοχή της ΠΑΕ στο κουπόνι του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 19.11.15

3. Κλήση σε ακρόαση Γεν. Δ/ντή ΣΠΟΡ FM κ. Κοσμά και ΠΑΕ Ολυμπιακού σχετικά με την επιστολή-καταγγελία του ΣΠΟΡ FM για παρακώλυση των δημοσιογράφων του σταθμού στον αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός από υπαλλήλους της ΠΑΕ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 19.11.15 κατά παραδοχή αιτήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

6. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις