Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό στην αποστολή της Ξάνθης

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν για COVID-19 τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε όλη την αποστολή της ακριτικής ομάδας.

Θα ακολουθήσουν νέα τεστ σήμερα Κυριακή όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 και εφόσον δεν βγει θετικό κάποιο τεστ, η αναμέτρηση με τη Λαμία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας μεταξύ της Λαμίας και της Ξάνθης δεν θα διεξαχθεί, σήμερα (4/7) μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε ποδοσφαιριστή της ακριτικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις