Με ρεκόρ, μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις επέστρεψε ο Άτλας από τη Λάρισα (photos)

Με ρεκόρ, μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις επέστρεψε από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, η Αθλητική Ακαδημία Βόλου Άτλας.

Αναλυτικά:

Με πολλά μετάλλια, καταπληκτικές εμφανίσεις, πολλά ρεκόρ αλλά και μερικές εξαιρετικές επιδόσεις επέστρεψε χθες η αποστολή της Ακαδημίας μας, από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων. Οι αγώνες έγιναν στο στάδιο Αλκαζάρ με αρκετή ζέστη και για κάποια ώρα με καταρρακτώδη βροχή…

Συγκεκριμένα: Ο Γεραμπίνης Αθανάσιος έλαβε μέρος σε 2 επίπονα αγωνίσματα σε διάστημα 1 ώρας περίπου και κατάφερε να διακριθεί και στα 2 !!! Ήταν 1ος στα 110 m. με εμπόδια με πολύ μεγάλο ρεκόρ (15,27) 1 ώρα μόνο μετά από τον τερματισμό του στα 400 m. με εμπόδια, όπου ήταν 2ος με επίδοση 58,99!!!

Η εκπληκτική Ελένη Βιδούρη, για άλλη μια φορά μάγεψε το κοινό αφού αν και 2 χρόνια μικρότερη κέρδισε τα 100 m. με εμπόδια με επίδοση 14,49 που είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα!!! Την προηγούμενη βδομάδα στους αγώνες της κατηγορίας της, κέρδισε τα 80 m. με εμπόδια με επίδοση 12,10 που είναι η καλύτερη επίδοση στη Χώρα και μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών!!!

Η μικρούλα της παρέας μας, αλλά θαυματουργή, Στεφανία Παραγιούτσικου, μετά από τους αγώνες της ηλικίας της κατάφερε να κερδίσει και την μεγαλύτερη κατηγορία στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,37 m. που αποτελεί ρεκόρ Συλλόγου για την Ακαδημία μας σε 4 κατηγορίες!!!

Η Μαρία Βουρβούλια κέρδισε μετά την κατηγορία της και τον Ακοντισμό της μεγαλύτερης κατηγορίας με επίδοση 25,87 m. που αποτελεί νέο προσωπικό της ρεκόρ!!!

Ο Γιώργος Μουτσινάς αγωνίστηκε στα 2 οριζόντια άλματα και ήταν 2ος στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 6,13 m. και 4ος στο Άλμα Τριπλούν με ατομικό ρεκόρ (12,70 m.). Η καταρρακτώδης βροχή του στέρησε ένα μεγάλο ρεκόρ και στο μήκος στο οποίο δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του…

Ο Πανταζής Δαλόπουλος τρέχοντας καταπληκτικά μέχρι το 9ο εμπόδιο στην κούρσα των 110 m. με εμπόδια, από ατυχία χτύπησε το 10ο και τερμάτισε δύσκολα μακρυά από τις δυνατότητές του, παίρνοντας όμως το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα με επίδοση 18,34

Η Ελένη Γκαγιάννη στο αγώνισμα του Τριπλούν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 10,36 m. που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για την αθλήτριά μας!!!

Η Αναστασία Καυκούλα με πολλές ατυχίες και μικροτραυματισμούς τις τελευταίες μέρες, έδωσε και την ψυχή της στο αγώνισμα των 200 m. τερματίζοντας τελικά 4η με επίδοση 27,39 κοντά στο ατομικό της ρεκόρ!!!

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 κορασίδων, αποτελούμενη από τις Βιδούρη, Παραγιούτσικου, Γκαγιάννη και Καυκούλα με επίδοση 51,22 πολύ κοντά στο ρεκόρ συλλόγου κέρδισε την 2η θέση στο αγώνισμα και ευελπιστούμε να προκριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας!!!

Η αντίστοιχη ομάδα των αγοριών, αποτελούμενη από τους Παπαϊωάννου, Δαλόπουλο, Σταθούρο και Γκαγιάννη κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα με επίδοση 49,83

Στο Άλμα σε Μήκος αγωνίστηκαν και οι αθλητές :
Γιώργος Γκαγιάννης 7ος με επίδοση 5,73 m. Ο αθλητής ανήκει στην μικρότερη κατηγορία στην οποία προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε 2 αγωνίσματα αφού κέρδισε τα 100 m με εμπόδια και βγήκε 2ος στο Άλμα Τετραπλούν
Ρωμανός Σταθούρος 9ος με επίδοση 5,04 (Ατομικό ρεκόρ)
Ελευθέριος Ασβεστάς 11ος με επίδοση 4,58 (Ατομικό ρεκόρ)

Στο Άλμα σε Μήκος των κοριτσιών αγωνίστηκαν και οι :
Γεωργία Βεργώνη 6η με επίδοση 4,07 (Ατομικό ρεκόρ)
Ειρήνη Τσιμπανογιάννη 7η με επίδοση 3,60 (Ατομικό ρεκόρ)

Στα 100 m. Παίδων αγωνίστηκαν:
Ζήσης Παπαϊωάννου 12ος με επίδοση 13,63
Χρήστος Τακτικός 13ος με επίδοση 13,73
Παναγιώτης Καυκούλας 14ος με επίδοση 14,07

Στα 100 m. των κοριτσιών αγωνίστηκαν οι:
Μαρία Βούλγαρη 17η με επίδοση 15,03
Ελένη Αντζούρη 18η με επίδοση 15,05
Αθηνά Πούλιου 19η με επίδοση 15,39

Όλα τα παιδιά μας έδωσαν για άλλη μια φορά την ψυχή τους και η Ακαδημία μας μόνο περήφανη μπορεί να νιώθει!!!

Ευχαριστούμε τους υπέροχους γονείς μας για την συμβολή και την συμπαράστασή τους!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις