Κόρδας και Γαλάνης παρέμειναν στην ΑΕ 2002

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού της Α.Ε. 2002 ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο των Καλών Νερών και θα αγωνιστούν και πάλι μαζί του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Ο λόγος για τον Άρη Κόρδα και τον Βαγγέλη Γαλάνη.
Οι ανακοινώσεις της Α.Ε. 2002 για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι οι κάτωθι:
– «Άρης Κόρδας: Μία ποδοσφαιρική ευφυία. Ένας αρχοντικός παίκτης. Μπορεί να σέ ανακόψει με περίσσια άνεση και ακόμα πιο άνετα μπορεί να μοιράσει παιχνίδι με κλειστά μάτια. Η αξία του του παραλίγο να τον φέρει μέχρι και στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήμαστε πολύ τυχεροί που τον βλέπουμε κάθε Κυριακή να είναι ο άρχοντας του κέντρου. Έτσι για ακόμα μια χρονιά η τύχη μας συνεχίζεται και ο Άρης θα είναι και φέτος μαζί μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά , πάντα γερός και δυνατός».
– «Βαγγέλης Γαλάνης: Ένας ποδοσφαιριστής ακόμη από την ακαδημία μας. Πριν τρία χρόνια δώσαμε πραγματική μάχη για να μείνει στην ομάδα μας και στο τέλος δικαιωθήκαμε και οι δύο πλευρές. Είναι η απόδειξη πως με την δουλειά και την προπόνηση κάνεις άλματα βελτίωσης. Μαχητικός, δυναμικός, αποφασιστικός και πάντα αφοσιωμένος στον στόχο του. Ένα μπακ με τεράστιο ταλέντο και απέραντες δυνατότητες. Για άλλη μια χρονιά ο Βαγγέλης θα είναι μαζί μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις