Γιορτάζει την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ η Ανόρθωση

Την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ γιορτάζει αύριο η Ανόρθωση, που εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 8/7 θα πραγματοποιηθούν δυο οικογενειακά φιλικά παιχνίδια. Στις 19.15 οι παίδες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους εφήβους και στις 20.30 οι νέοι αθλητές (φετινές μεταγραφές) του αντρικού τμήματος θα αναμετρηθούν με τους παλιούς. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα γίνουν ώστε να γιορτασθεί η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος της ανδρικής ομάδος, αλλά και για να γνωριστούν τόσο με τους νέους τους συμπαίκτες αλλά και με το μέλλον του συλλόγου (εφηβικό-παιδικό) τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, θα παρουσιαστούν από το Δ.Σ και θα τιμηθούν οι αθλητές που κατάφεραν την άνοδο στην Α1 κατηγορία αλλά και όσοι διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες, ενώ θα παρουσιαστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι φετινές μεταγραφές αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση στους χώρους του τοπικού μπάσκετ αποδεικνύοντας πόσο ψηλά τοποθετούν και φέτος τον πήχη οι ιθύνοντες του συλλόγου.
Δυστυχώς, λόγω μέτρων ασφαλείας και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλής άθλησης από τον ΕΟΔΥ δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την άνοδο μαζί με όλους τους μικρούς αθλητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας αλλά ελπίζουμε αυτό να συμβεί τη νέα αθλητική σεζόν που θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου με όνειρα για νέες αθλητικές εμπειρίες.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε και δημόσια στους χορηγούς του συλλόγου που εδώ και δυο χρόνια στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και είμαστε συνοδοιπόροι σε όμορφα ταξίδια που προσφέρει το μπάσκετ και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τις κάτωθι επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες αυτών: κάβα Λιάπης, φούρνος Τέγος, την εταιρεία κλιματισμού Νάνος Νίκος, το εστιατόριο «Χρώμματα», το «Μπαχάρικο», χρώματα-Καρπούζας, την καφετέρια Centra, το κατάστημα τροφίμων «Καρπενήσι» και το πολυιατρείο «Φροντίδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις