Ανταμώνουν ξανά στον Ολυμπιακό Β. Αμανατίδης-Μακρής

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θωμάς Μακρής, είχε συνεργαστεί άψογα με τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στον Ολυμπιακό, την περίοδο 2018-19, τη χρονιά όπου οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν πρωταθλητές στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
Ο Αμανατίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και το αργότερο μέχρι αύριο Τετάρτη θα ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του, για να προχωρήσουν και τα θέματα που άπτονται του σχεδιασμού του ρόστερ.
Ο 50χρονος τεχνικός έχει συνεργαστεί με αρκετούς παίκτες από το περσινό ρόστερ, όπως οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ συνεργάστηκε και με τον Λόρι Κέρι παλαιότερα στα Τρίκαλα. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αναμένεται να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά, μαζί με ορισμένους άλλους από το βασικό κορμό, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.
Από εκεί και πέρα, έχει καταρτιστεί μία λίστα με ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και πάνω σ’ αυτή κινείται η διοίκηση, σε συνεργασία με τον Θωμά Μακρή και τον προπονητή. Πρόκειται για παίκτες που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και στον τρόπο παιχνιδιού που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και ήδη με ορισμένους ποδοσφαιριστές υπήρξαν οι πρώτες συζητήσεις, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συμφωνίες και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο και γίνει γνωστή η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός (όπως όλα δείχνουν στη Β’ Εθνική), θα «πέσουν» και οι υπογραφές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις