Με νεανικό σχήμα ο Βόλος μέχρι το τέλος των πλέι άουτ

Ο Στέφανος Ξηροφώτος στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τα πλέι άουτ είχε στη διάθεσή του όλους κι όλους 17 ποδοσφαιριστές, καθώς οι Αντώνης Ντεντάκης και Μάριος Τσαούσης, λόγω τραυματισμού έμειναν στο Βόλο, ενώ μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, πέντε ποδοσφαιριστές οι Βασίλης Μάντζης, Βαγγέλης Οικονόμου, Νάτσο Κάσες, Νίκος Μελίσσας και Χοακίν Τόρες, αποτέλεσαν παρελθόν, καθώς δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους.
Ο Βολιώτης τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεαρούς Γιώργο Μπάλλα, Αλέξανδρο Κυζιρίδη, Γεράσιμο Μήτογλου και Κώστα Κορέλα, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ματς, με τον Μήτογλου μάλιστα να παίζει σε ολόκληρο το 90λεπτο. Για τον Κώστα Κορέλα αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, η τεχνική ηγεσία δίνει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως στην ομάδα υπάρχουν επίσης και οι νεαροί Κώστας Μπαλογιάννης, Απόστολος Διαμάντης, Λευτέρης Λύρατζης, οι οποίοι αγωνίστηκαν κανονικά στο παιχνίδι με τον Αστέρα, με τους δύο τελευταίους να ξεκινούν στο βασικό σχήμα.
Απομένουν δύο παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι άουτ, με τον Βόλο να υποδέχεται το προσεχές Σάββατο τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, ενώ η «αυλαία» θα πέσει στις 18/7 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί, αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ντεντάκης, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Ο Μάριος Τσαούσης υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αντίχειρα, μετά το συντριπτικό κάταγμα που υπέστη στην προπόνηση και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις