TV: Οι ταινίες της Τρίτης (07/07)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την περιπέτεια «Το ξίφος του δράκου». Η ταινία αφηγείται τη μάχη για τον Δρόμο του Μεταξιού μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Όταν ο διεφθαρμένος Ρωμαίος αυτοκράτορας Τιμπέριους καταφτάνει συνοδευόμενος από έναν πελώριο στρατό για να διεκδικήσει τον Δρόμο του Μεταξιού, ο Χούο Αν και η ομάδα του αποτελούμενη από εκπαιδευμένους πολεμιστές συνασπίζονται από μια επίλεκτη λεγεώνα λιποτακτών Ρωμαίων στρατιωτών με αρχηγό τον Στρατηγό Λούσιους, προκειμένου να διατηρήσουν την ευαίσθητη ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ξένη ταινία «Οι άνδρες με τα μαύρα 3». Όταν ένας αιχμάλωτος σε διαστημική φυλακή εξωγήινος δραπετεύει και γυρίζει πίσω στο χρόνο για να σκοτώσει τον πράκτορα Κέι και να απειλήσει το μέλλον του πλανήτη, ο πράκτορας Τζέι είναι υποχρεωμένος να τον ακολουθήσει. Το 1969 όμως κρύβει πολλά μυστικά κι εκπλήξεις.

Την ίδια ώρα (22:00) το STAR προβάλει την περιπέτεια «Η γεύση της εκδίκησης». Ο Βίκτορ είναι το δεξί χέρι ενός άρχοντα του υπόκοσμου, του Αλφόνς, ο οποίος παρακολουθεί τα μέλη της συμμορίας του να δολοφονούνται ένα προς ένα, ενώ κάποιος άγνωστος του στέλνει συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Εν μέσω αυτών των γεγονότων, ο Βίκτορ γνωρίζει τη Μπέατρις, μια μυστηριώδη Γαλλίδα, που ζει με τη μητέρα της σε ένα διαμέρισμα, ακριβώς απέναντι από το δικό του. Η έλξη του προς εκείνη αρχίζει και μεγαλώνει, όταν θα ανακαλύψει ότι δεν είναι αυτή που φαίνεται, αλλά ένα θύμα που αναζητά εκδίκηση και χρειάζεται απλά τη βοήθεια του. Σύντομα όμως ανακαλύπτει κι εκείνη, ότι ούτε ο Βίκτορ είναι ο άντρας που νόμιζε, αλλά ένας άντρας που αναζητά εκδίκηση για το θάνατο της οικογένειας του. Όταν οι δύο αυτοί πληγωμένοι κι εμμονικοί άνθρωποι έρθουν κοντά, η χημεία και η ένταση μεταξύ τους θα γεννήσει ένα βίαιο και καθαρτικό πλάνο εκδίκησης.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη  (07/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Ο Λαμπρούκος και ο μπαλαντέρ – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Ο Μήτρος και ο Μητρούσης στην Αθήνα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Το ξίφος του δράκου – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Οι άνδρες με τα μαύρα 3 – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 Η γεύση της εκδίκησης – Ξένη ταινία – STAR

00:00 Mr Mercedes – Ξένη ταινία – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις