Πειθαρχία από την πρώτη μέρα θέλει ο Σκίμπε

Ο Μίκαελ Σκίμπε βάζει από νωρίς τον τρόπο δουλειάς του σε εφαρμογή, βάζοντας όσους αστοχούσαν στα τελειώματα να κάνουν push ups και μοιράζοντας οδηγίες για τους κανόνες συμπεριφοράς. Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίστηκε με τους διεθνείς στην προπόνηση της Τρίτης (11/11), που ήταν και η πρώτη του ως ομοσπονδιακός. Και από…

…νωρίς φαίνεται πως θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, αφού όπως αναφέρει το Goal, ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα θέματα συμπεριφοράς και λειτουργίας.
Οι παίκτες έφτασαν στο γήπεδο χωρίς στάση στα αποδυτήρια, ντυμένοι ήδη με αθλητική περιβολή και απλώς έβαλαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια για να ξεκινήσουν τις ασκήσεις, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος έφυγαν κατευθείαν για το ξενοδοχείο, αφού ο Σκίμπε δεν θέλει να χάνεται χρόνος ούτε πριν την προπόνηση, αλλά ούτε και μετά για λόγους χαλαρότητας.
Το εντυπωσιακό ήταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπου στις ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων, ο 50χρονος προπονητής κρατούσε τα ποσοστά ευστοχίας και όσοι δεν τα κατάφεραν, έδωσε εντολή να κάνουν κάμψεις, με τον ίδιο να συμμετέχει μάλιστα στην άσκηση!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις