Παίρνει σάρκα και οστά το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Β. (photos)

Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου, που θα χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

Το έργο ανατέθηκε στην εταιρεία “Περιβαλλοντική Βόλου Αφοί Καραλή”, μια βολιώτικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή γηπέδων και αθλητικών χώρων.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει πλήρη ανακατασκευή του ενός από τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με σύγχρονο υπόγειο αυτόματο πότισμα και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα και την προετοιμασία που απαιτείται για την σπορά του δευτέρου γηπέδου των εγκαταστάσεων τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα από την ΠΑΕ θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο κ. Θεόδωρος Καραλής εκπρόσωπος της εταιρείας ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΠΑΕ για την ανάθεση του έργου σε βολιώτικη εταιρία και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν, ώστε πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου να χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής του ομάδας δυο άριστα σε κατασκευή γήπεδα και ένα πλήρες προπονητικό κέντρο.

Από την πλευρά του ο κ. Νικόλαος Τσεκούρας, υπεύθυνος για την επίβλεψη των έργων, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα και όλο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ρήγα Φεραίου για την παραχώρηση των γηπέδων, εξέφρασε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός αθλητικού κέντρου που θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την σωστή και ασφαλή εκγύμναση της ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν νοείται επαγγελματική ομάδα να μην διαθέτει τους απαραίτητους χώρους υποδομής. Επισήμανε επίσης ότι μετά το πέρας των εργασιών θα υπάρξει αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής προς όφελος των κατοίκων του Αγίου Γεωργίου Φερών.

Άλλωστε, όπως δεσμεύτηκε η διοίκηση της ΠΑΕ μέσω των κκ. Μαυρονάσιου και Τσιμπανάκου σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ξεκινά από νωρίς η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα όπως αρμόζει στο όνομα και στην δυναμική της ομάδας.

Και σε αυτό το ξεκίνημα ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει για ακόμα μία φορά όλους τους φιλάθλους, φίλους αλλά και επιχειρηματίες του Βόλου, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, συμπαραστάτες και αρωγούς στο δύσκολο έργο του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις