Στη Γατζέα με την ΑΕ 2002 για το Κύπελλο ο Ρήγας

Στο γήπεδο της Γατζέας με την τοπική Αθλητική Ένωση 2002, ομάδα της Α’ τοπικής κατηγορίας, αγωνίζεται σήμερα στις 2.30 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος για την 1η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ. Χωρίς αμφιβολία οι Βελεστινιώτες αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης. Ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης θα κάνει το απαραίτητο ροτέισον…

…προκειμένου να ξεκουράσει όσους έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα. Στην αποστολή του Ρήγα συμπεριλαμβάνονται 17 παίκτες που είναι οι: Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής.
Έκτος έμεινε ο βασικός τερματοφύλακας Αποστόλης Κεφαλάς, ο τιμωρημένος Κώστας Γουτούλης, ο στρατευμένος Γιώργος Αλεξίου και οι τραυματίες Αποστόλης Σφάκας, Δημήτρης Σέττος, Παρασκευάς Θεοδώρου. Για τον Γουτούλη πρέπει να σημειώσουμε ότι εκτίει σήμερα την ποινή της μίας αγωνιστικής διότι αντίκρισε κόκκινη στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κώστας και βοηθοί του ο κ. Θ. Τασιόπουλος και η κ. Μπέλλου. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Μυρμιδόνες Πλατάνου στη φάση των «16» του θεσμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις