Στη Σούρμπη με Αίαντα ο Πύρασος

Από το γήπεδο της Σούρπης αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ΕΠΣΘ ο Πύρασος, που θα αναμετρηθεί με τον τοπικό Αίαντα, ομάδα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 2.30 μ.μ. Ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει τους ανέτοιμους Μυργιώτη και Μπασδάνη, τον στρατευμένο…

…Τσιλίγκο, αλλά και τον Κοτζαθανάση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ενδεχομένως να προφυλαχθούν και οι Σαμαράς, Μαλακασιώτης που αισθάνονται ενοχλήσεις.
Πάντως, όλοι οι παίκτες θα συγκεντρωθούν σήμερα στις 12.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Όσοι μείνουν εκτός θα κάνουν κανονικά προπόνηση.
Διαθέσιμοι είναι οι: Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Χαλάτσης, Θανάσης Μπόρας, Σωτήρης Καραγιώργος, Κώστας Καραλόπουλος, Βίκτωρ Κουρτέλης, Αρκάδιος Δημητριάδης, Δημήτρης Στεφανής, Γιάννης Καψιώτης, Κώστας Βαγγελάκος, Αλέκος Αναστασίου, Κώστας Τσιουρέλης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Σταύρος Σαμαράς, Θανάσης Καρακώστας, Παναγιώτης Κοντοβάς, Χρήστος Πλασταράς, Φάνης Μαλακασιώτης, Νίκος Γρατσάνης, Ντίνος Βουρδάκης, Χρήστος Δαμάσκος, Αχιλλέας Δαμάσκος.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Χαλβατζάκος με συνεργάτες τους κ.κ. Τσακούμη και Γιάννη. Η ομάδα που θα περάσει θα παίξει ως φιλοξενούμενη στον β’ γύρο με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις