SL2/FL: Σε επαφές με ΕΡΤ – Ραντεβού με Cosmote TV!

Μέχρι να γίνει η επικείμενη αναδιάρθρωση, τα πάντα θα είναι ρευστά όσον αφορά τη δομή των κατηγοριών της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Super League 2/Football League κάνει εδώ καιρό επαφές με τηλεοπτικούς πάροχους, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις και να τσεκάρει την αγορά.

Στις συζητήσεις που γίνονται, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος κυρίως κάνει λόγο για ενιαία Β’ εθνική με δύο ομίλους (Βόρειος, Νότιος), η οποία θα αποτελείται από 30 ή 32 ομάδες.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε στο τακτική γενική συνέλευση της Τρίτης (7/8), η Δημόσια Τηλεόραση μπορεί να δώσει μέχρι και 3,5 εκ. ευρώ!

Ωστόσο υποστήριξε ότι την Πέμπτη έχει προγραμματίσει ραντεβού με άλλον τηλεοπτικό πάροχο, χωρίς να αναφέρει βέβαια, το όνομα.

Πρόκειται για συνάντηση με την Cosmote TV, σε μία προσπάθεια να βρει τρόπο συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι, θεωρώντας ότι έτσι ίσως καταφέρει να βρει μία καλύτερη και πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Στις σκέψεις του Λεουτσάκου είναι να μεταδίδονται βραδινά παιχνίδια της Super League 2 τις Παρασκευές και τις Δευτέρες, αρκεί βέβαια, όλα τα γήπεδα να έχουν προβολείς και να πληρούν τις προϋποθέσεις.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις