Την Παπανικολάου από την ΑΕΒΔ απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Την πρώτη μεταγραφική επιτυχία σημείωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού ενέταξε στο δυναμικό της την 16χρονη Αργυρώ  Παπανικολάου από την ΑΕΒ Διμηνίου. Η ταλαντούχα αθλήτρια, αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις «1», «2» και «3» και ασχολείται με το μπάσκετ από τα εννιά της χρόνια στις Ακαδημίες της ΑΕΒΔ. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων του συλλόγου, όπως και της αντίστοιχης ομάδας των νεανίδων. Συμμετέχει στα κλιμάκια κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Διακρίνεται ιδιαίτερα για την ικανότητά της στο σκοράρισμα, όπως και για τις δυνατότητές της στην οργάνωση του παιχνιδιού. Επίσης διακρίνεται ιδιαίτερα και για τις επιδόσεις της στο σχολείο, αφού πρόκειται για μια άριστη μαθήτρια με υψηλούς στόχους.

Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου, είναι η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με ταλαντούχες αθλήτριες από την περιοχή της Μαγνησίας, αφού θέλει να αναδείξει τα ταλέντα του Μαγνησιώτικου γυναικείου μπάσκετ. Έτσι, μετά την απόκτηση της  Παπανικολάου, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις τις προσεχείς μέρες.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, καλωσορίζει την Αργυρώ Παπανικολάου στην «ερυθρόλευκη οικογένεια» και ευχαριστεί την ΑΕΒ Διμηνίου και ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Κατσαφούρη για την παραχώρηση της αθλήτριας και την συνολικότερη συνεργασία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις