Σκηνικό κατάρρευσης στον ΠΑΟΚ

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα που πέρσι κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα κάνοντας μόλις τέσσερις ισοπαλίες στις 30 αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Το χθεσινό 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα όχι απλώς απομάκρυνε τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά κατέστησε εξαιρετικά πιθανό πλέον το σενάριο να τερματίσει η ομάδα τρίτη ακόμη και σε περίπτωση επιστροφής από το CAS των επτά βαθμών που της αφαιρέθηκαν.

Η καθίζηση έχει αρχίσει από τον Φεβρουάριο και συνεχίζεται με την ίδια ένταση μετά το restart. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο τον Μάρτιο με την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (0-1) και το 1-1 στην Ξάνθη, αλλά το άκρως προβληματικό πρόσωπο παρέμεινε και μετά τη λήξη της καραντίνας. Σε αυτά τα οκτώ ματς που έχουν δώσει οι Θεσσαλονικείς έκτοτε μετρούν μόλις δύο νίκες (επί των ουραγών της διαδικασίας ΟΦΗ και Άρη) έχοντας τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Συνολικά στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους έχουν 8 γκολ υπέρ και 10 κατά. Μάλιστα η ομάδα που μέχρι να χάσει από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις αρχές Φλεβάρη μετρούσε 56 σερί ματς με τουλάχιστον ένα γκολ στο πρωτάθλημα, έχει μείνει άσφαιρη σε τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις