Ανανεώσεις και αποχωρήσεις ενόψει νέας χρονιάς στο Βόλο

Δύο στροφές απομένουν για να ολοκληρωθούν τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να αγωνίζεται το προσεχές Σάββατο με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, ενώ την τελευταία αγωνιστική η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν εξασφαλίσει εδώ και δύο αγωνιστικές και μαθηματικά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Ο Στέφανος Ξηροφώτος δίνει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως είναι οι Αλέξανδρος Κυζιρίδης, Γιώργος Μπάλλας, Γεράσιμος Μήτογλου και Κώστας Κορέλας να αγωνιστούν και να δείξουν τις δυνατότητες τους, προκειμένου κάποιοι απ’ αυτούς να αξιολογηθούν, ενόψει και της νέας χρονιάς.
Αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμεί 20 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Θανάση Γκαραβέλη, Τάσο Καραγκιόζη, Βασίλη Κραβαρίτη, Αντώνη Ντεντάκη, Φράνκο Φεράρι, Μάριο Τσαούση, Λευτέρη Λύρατζη, Γεράσιμο Μήτογλου, Στέργιο Δημόπουλο, Απόστολο Διαμαντή, Αουγκούστο Μαξ, Τάσο Τσοκάνη, Χουάν Μουνίθ, Κώστα Μπαλογιάννη, Κώστα Κορέλα, Ίκερ Γκουαροτσένα, Ραφαέλ Ζοάο, Γιώργο Μπάλλα, Έρικ Γέντρισεκ και Αλέξανδρο Κυζιρίδη.
Από τους παραπάνω παίκτες, τέσσερις αγωνίζονται ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ (Μπαλογιάννης, Λύρατζης, Διαμαντής και Τσαούσης) και θα πρέπει να επιστρέψουν μετά τη λήξη των πλέι άουτ στον «Δικέφαλο του Βορρά». Παραμένει άγνωστο, αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Βόλο και τη νέα χρονιά.
Επίσης, από τους έξι ξένους παίκτες που διαθέτει, αυτή τη στιγμή η ομάδα, κάποιοι θα κληθούν να λύσουν τη συνεργασία τους με τους «κυανέρυθρους». Από εκεί και πέρα, πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Βόλου και ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές και συζητήσεις με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις