ΑΟ Τρίκαλα: Σαμολαδάς εφ’ όλης της ύλης

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του Α Ο Τρίκαλα, Νίκος Σαμολαδάς, στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός, δήλωσε ότι έχει επέλθει συμφωνία με τους Γιακουμή-Σταματή, Βέρτζο, Σανδραβέλη, Νιάρο και Ντόση οι οποίοι συνεχίζουν στον ΑΟΤ, συν τους νεαρούς που υπήρχαν στην ομάδα, ενώ θα υπάρξει συζήτηση με τους Ριζογιάννη και Ζαρόπουλο . Κοντά στο να παραμείνει στα Τρίκαλα είναι και ο Τσίπρας.

Φυσικά θα γίνουν και μεταγραφές, ενώ θα δοθεί έμφαση όπως είπε και σε αρκετούς νεαρούς. Συνεργάτης του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη θα είναι ο Τρικαλινός Βασίλης Καλογιάννης και αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με ικανό και γνωστό προπονητή τερματοφυλάκων. Για γυμναστή θα γίνει μια κουβέντα με τον νυν Φάνη Τζατζάκη . Με τον Λώττα δεν επήλθε συμφωνία οπότε ο έμπειρος μέσος αποτελεί παρελθόν από τα Τρίκαλα.  Για το στάδιο προετοιμασίας είπε ότι η κατάσταση είναι ρευστή καθώς κανείς δεν γνωρίζει πως θα είναι η Σούπερ Λιγκ 2 και πότε θα ξεκινήσει και έτσι στα Τρίκαλα , κινούνται με βάση την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 1. Υπολογίζεται ότι στις 17 περίπου Αυγούστου θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας , μέχρι τις 28 του μήνα και δήλωσε ακόμη πως υπάρχουν δύο γήπεδα για τις προπονήσεις της ομάδας, συν το βοηθητικό του σταδίου.

Επισήμανε ακόμη, πως εκτός του Χαραλαμπίδη , υποψήφιος προπονητής ήταν και ο Πάμπλο Γκαρσία της Κ19 του ΠΑΟΚ , αλλά η περίπτωση αυτή ήταν πάρα πολύ δύσκολη καθώς ο Γκαρσία βάζει υποψηφιότητα ακόμη και για προπονητής της πρώτης ομάδας . Yπήρξε συζήτηση και με τον Τάτση πρώην προπονητή του Πλατανιά, Όσο για τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, δήλωσε ότι πάνω κάτω η ομάδα θα βαδίσει στα ίδια επίπεδα με την σεζόν που πέρασε .

sportrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις