Κούγιας: «Μελισσανίδης και Αλαφούζος έχουν στόχο να εξοντώσουν τον Μαρινάκη!»

 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ καταθέτει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, τονίζοντας πως από το 1996 δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου μια «εγκληματική οργάνωση», της οποίας επικεφαλής είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος, έχοντας για άμεσο συνεργάτη του τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ακόμα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως ο μοναδικός στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Γιάννη Αλαφούζου είναι η εξόντωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς είναι «εξοργισμένοι μαζί του».

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Τα πρόσωπα της υπόθεσης τα γνωρίζω όλα. Έχω ζήσει πολύ την βρομιά του ποδοσφαίρου που προσπαθείτε να ξεβρομίσετε.

Μόλις έκανα γνωστό ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά, το ίδιο βράδυ, μόλις έκανα δηλώσεις για την οργάνωση, το ίδιο βράδυ ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης κατέβηκαν έξι άτομα από 2 αυτοκίνητα και άρχισε και με κλοτσούσε ένας Δημήτρης Μελισσανίδης…

Οποιοσδήποτε βρίσκετε απέναντι στην εγκληματική οργάνωση παθαίνει αυτά…», (δείχνει φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του στη Βουλιαγμένη).

Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούν τον εκάστοτε ισχυρό του ποδοσφαιρου. Τον Κόκκαλη, τον πατέρα, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, τώρα τον Σαββίδη.

…Θα πω αυτά που θέλω εγώ. Η οργάνωση δρα για το Στοίχημα, ο Παπαδόπουλος επηρεάζει τις εκλογές των ενώσεων.

Από το 96 δρα μια εγκληματική ομάδα, επικεφαλής ο Θωμάς Μητρόπουλος, Συνεργάτες του, κορυφαίος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη. Οι απόψεις μου είναι οι ίδιες από τοτε που έχω ποδοσφαιρική ομάδα. Το ίδιο διάστημα, με απειλές για τη ζωή μου, ώστε να κλείσω το στόμα μου…

Αυτοί που ήρθαν εδώ και κάνουν τους εξυγιαντές είναι νταβατζηδες και αν δες πας με τα νερά τους, ή θα φας ξύλο ή δεν θα έχεις τηλεοπτικό συμβόλαιο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις