Την Τετάρτη 15/7 η παρουσίαση του Αμανατίδη από τον Ολυμπιακό Β.

Μπορεί να καθυστερεί από πλευράς Ολυμπιακού η ανακοίνωση της πρόσληψης του Περικλή Αμανατίδη, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία με τον 50χρονο τεχνικό.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν δώσει τα χέρια με τον Αμανατίδη και την προσεχή Τετάρτη θα υπάρξει εκδήλωση στην οποία θα γίνει επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή των «ερυθρολεύκων» και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.
Ήδη ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή και σχεδιάζουν από κοινού το ρόστερ της ομάδας.
Εκτός από τους Μανώλη Φαζό και Παύλο Μητρόπουλο, οι οποίοι ήδη αποτελούν παρελθόν και ο Νίκος Γιδόπουλος δεν θα είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά. Αποφάσισε να μεταβεί στη Γερμανία και θα αγωνιστεί με την SV Dessau 05 στο πρωτάθλημα VL Σαξονία-Άνχαλτ. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ενώ είναι πιθανό να παραμείνει στην ομάδα και ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ, ο οποίος ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό. Η εμπειρία του είναι δεδομένη και πιστεύεται, πως από τη στιγμή που θα δουλέψει από την αρχή στην προετοιμασία, θα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα.
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελούν ουσιαστικά οι Χαβιέ Κλεμέντε, Αλέξανδρος Μπακουλάτι, Τάσος Μαρούδας, Αντερσόνιο Ενγκομπά, Χούλιο Ναβαλόν, αλλά και κάποιοι άλλοι παίκτες που ήταν βασικοί τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, δίχως, ωστόσο να είναι στα πλάνα της ομάδας και της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις