Ένας διαφορετικός Βόλος τη νέα χρονιά

Έναν διαφορετικό Βόλο αναμένεται να δούμε τη νέα χρονιά, ως προς τους παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ. Ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αρχίσει το σχεδιασμό, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου και γίνονται κινήσεις, τόσο στο μεταγραφικό τομέα, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις συμβολαίων.
Ο πρώτος παίκτης που επίσημα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» ήταν ο εκ των αρχηγών Στέργιος Δημόπουλος. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ζήσει την ομάδα από την αρχή της δημιουργίας της, όταν αυτή πρωτόπαιξε στη Γ’ Εθνική και μέσα σε δύο χρόνια πανηγύρισε δύο ανόδους. Φέτος ήταν από τους βασικούς στόπερ της ομάδας, με τη διοίκηση να επιβραβεύει την πολύ καλή του παρουσία, με την ανανέωση της συνεργασίας και άλλα δύο χρόνια. Αυτή θα είναι η τέταρτη σερί χρονιά του Δημόπουλου στην ομάδα και μαζί με τον Αντώνη Ντεντάκη είναι οι πιο παλιοί παίκτες του Βόλου.
Τις προσεχείς μέρες οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα ανακοινώσουν τη συνέχιση της συνεργασίας και με άλλους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ κινούνται έντονα και στο μεταγραφικό τομέα. Θυμίζουμε, πως η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε ήταν αυτή του επιθετικού Τάσου Κρητικού από τη Δόξα Δράμας.

Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε μετά τη λήξη των πλέι άουτ (απομένουν δύο αγωνιστικές), να δούμε ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους «κυανέρυθρους» και τι θα γίνει με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ. Οι Κώστας Μπαλογιάννης και Μάριος Τσαούσης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς έκαναν καλό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στην αξία τους. Άγνωστο είναι το μέλλον στην ομάδα των Απόστολου Διαμαντή και Λευτέρη Λύρατζη, οι οποίοι ανήκουν κι αυτή στον ΠΑΟΚ και ο δανεισμός τους ολοκληρώνεται με τη λήξη των πλέι άουτ.
Από τους ξένους που διαθέτει η ομάδα, αυτοί που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες ήταν οι Φράνκο Φεράρι, Χουάν Μουνίθ, Ραφαέλ Ζοάο (βασικοί από την αρχή της χρονιάς), ενώ βοήθησε από τον Ιανουάριο και μετά, όταν και αποκτήθηκε, ο Ίκερ Γκουαροτσένα. Ο Αουγκούστο Μαξ ήταν βασικός στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και στα πλέι άουτ, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, ενώ ο Έρικ Γέντρισεκ μπορεί να κατέγραψε 22 συμμετοχές μέχρι τώρα (στα 17 ματς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα), ωστόσο, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις