Μπάσκετ: Στον Ολυμπιακό Β. η 16χρονη Γεωργία Βλασσοπούλου

Άλλη μια σημαντική προσθήκη έκανε στο έμψυχο δυναμικό της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού απέκτησε από τον Γ.Σ. Σκιάθου την 16χρονη ταλαντούχα πλέι-μέηκερ Γεωργία Βλασσοπούλου.
Η Γεωργία Βλασσοπούλου γεννήθηκε στις 14/9/2004. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ακαδημία του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων τα τρία τελευταία χρόνια βοηθώντας την ομάδα της να προκριθεί δυο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας.
Επίσης, τη σαιζόν 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του Γ.Σ.Σκιάθου κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Η Βλασσοπούλου Γεωργία επίσης, τη χρονιά 2017-2018 κατάφερε με μόλις δυο χρόνια στο σύλλογο να κληθεί στα κλιμάκια προεθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος.
Τέλος τα τελευταία δύο χρόνια επιλέγεται στις προπονήσεις των κλιμακίων Μαγνησίας και Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστός στη φιλοσοφία του, συνεχίζει να εμπιστεύεται ταλαντούχες αθλήτριες και να προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάδειξή τους.
Το Δ.Σ. Του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τη Γεωργία στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και της εύχεται να έχει μια δημιουργική χρονιά, βοηθώντας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Επίσης ευχαριστεί τον Γ.Σ. Σκιάθου και τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Κρίτσαλο για την παραχώρηση της αθλήτριας, καθώς και για την άψογη συνεργασία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις