Στη Ρόδο Γκαρσία και Καμπαγέρο – Σιγουριά για τους αντικαταστάτες στη Νίκη Βόλου

Στη νεοφώτιστη Ρόδο θα συνεχίσουν την καριέρα τους δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές που την προηγούμενη σεζόν φόρεσαν τη φανέλα της  Νίκης Βόλου. Πρόκειται για τους Λούκας Γκαρσία και Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, δύο ποδοσφαιριστές που πέρυσι ήρθαν στη βολιώτικη ομάδα για να κάνουν τη διαφορά. Ο πρώτος έβαλε τη σφραγίδα του με την αγωνιστική του παρουσία, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ο δεύτερος μετά την επιστροφή του από την Ιταλία ποτέ δεν εγκλιματίστηκε και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Στην ομάδα της Νίκης Βόλου είναι βέβαιοι πως οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα είναι καλύτεροι και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία μαζί τους, γρήγορα θα ξεχαστούν οι δύο Αργεντινοί που προτίμησαν τους νεοφώτιστους της Ρόδου.

Η ανακοίνωση για της Ρόδου για τον Λούκας Γκαρσία:

“Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο απόκτημα της Ρόδου:

Το όνομα αυτού, Λούκας Γκαρσία.

Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Νίκη Βόλου, πήρε το πρωτάθλημα με τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ και πήρε την άνοδο στην Super League.

Επαιξε ακόμη στην Φινλανδική Ιντερ όπου το 2018 κατέκτησε το κύπελο της χώρας και σε άλλες ομάδες της Φινλανδίας.

Παίζει σε θέση χαφ, έχει ύψος 1,68, είναι γεννημένος στην Αργεντινή την 13/1/1988.

Ο Λούκας Γκαρσία συμφώνησε σε όλα με τη Ρόδο που τον καλωσορίζει. Ευχόμαστε όλοι να πανηγυρίσει μαζί μας άνοδο και την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος.”

H ανακοίνωση της Ρόδου για τον Καμπαγέρο:

“Στο δρόμο για την άνοδο και με τον Σεμπάστιαν Καμπαγέρο

Η Ρόδος υποδέχεται τον Σεμπάστιαν Καμπαγέρο.

Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Νίκη Βόλου, την προηγούμενη χρονιά πήρε την άνοδο στην Super League με τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ και έπαιξε στην UNION Α’ Εθνική Αργεντινής.

Παίζει σε θέση αμυντικού χαφ, έχει ύψος 1,70, είναι γεννημένος στην Αργεντινή την 6/1/1992 και έχει και Ιταλική υπηκοότητα.

Ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας και εντάσσεται στο δυναμικό της για την μεγάλη πορεία προς την μεγάλη εθνική κατηγορία!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις